Vacature

Marketingcommunicatietalent

Het CBF houdt toezicht op bijna 700 Erkende Goede Doelen. We geven de Erkenning uit aan goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast delen we openbare data over goede doelen en zijn we een vraagbaak voor iedereen die iets over deze doelen wil weten. We dragen bij aan de ontwikkeling van de sector door onze inzichten en expertise te delen. De afdeling Communicatie en Marketing is verantwoordelijk voor de positionering van het CBF naar haar doelgroepen.
Delen

Per direct zoeken wij een:

Energiek marketingcommunicatietalent (24 uur)

Wie ben jij?
Je schrikt niet van deadlines en weet van aanpakken. Als creatieveling kan je schakelen en weet je flexibel in te spelen op de dynamiek die zo kenmerkend is voor onze goededoelensector.

Wat ga je doen?
In jouw marketingcommunicatierol ben je medeverantwoordelijk voor het bouwen aan de bekendheid en positionering van het CBF door middel van contentcreatie en communicatie. Je vindt het leuk om te schrijven en dit kun je ook goed. Daarnaast richt je je op het bereiken en binden van verschillende doelgroepen door het inzetten van verschillende communicatiekanalen.

We willen graag jouw ideeën horen en een proactieve houding in deze rol is belangrijk. Je buigt je over vragen zoals: wat speelt er bij Erkende Goede Doelen, wat vinden jongeren belangrijk bij geven aan goede doelen en hoe kan het CBF bijdragen aan een gunstig klimaat voor goeddoen? Vragen waar jij antwoord op kan geven samen met onze afdeling Informatie en Kennis of door een online campagne te bedenken. Er ligt een schat aan data die wacht om omgezet te worden in relevante content. We zijn een klein team dus je kan zelf voor een groot deel je functie invullen. Er is genoeg te doen.

Wat breng je mee?

Je brengt minimaal een afgeronde hbo-opleiding mee en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook heb je al werkervaring in een communicatiefunctie.  Je bent kritisch op juist taalgebruik en sociale media kennen voor jou geen geheimen. Je hebt interesse in de wereld van goeddoen en een passie voor schrijven. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je denkt in kansen en laat je niet snel uit het veld slaan. Het geeft je energie om online campagnes te bedenken  en de website  gebruiksvriendelijk te maken met relevante content.

Wie zijn wij?

Het CBF, Toezichthouder op goeddoen, is de ontwikkelgerichte toezichthouder op ideële organisaties. We zijn er voor zowel het publiek, als voor gemeenten en goede doelen.

Ons team is klein, de kantoorruimte is kleurrijk en open, de lijntjes zijn kort en de sfeer is ongedwongen. We leren graag met en van elkaar en daarom waarderen we onderlinge verschillen. Ongeacht waarin je gelooft, waar je geboren bent of van wie je houdt, je bent welkom zoals je bent.

Lijkt dat je wat?
Wil jij het verschil maken en werken aan een wereld waar goeddoen een belangrijk plaats heeft en indirect werken voor bijna 700 Erkende Goede Doelen? Stuur je sollicitatie uiterlijk 30 november naar Diana Dekker, via vacature@cbf.nl.

Het salaris voor deze functie is ingeschaald tussen € 2.715 en € 3.953 bruto per maand op basis van een voltijds dienstverband van 36 uur per week.

Meer weten? Bel met Diana Dekker, communicatiemanager CBF,  bereikbaar op 06-20422059.

CBF
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam
vacature@cbf.nl
020 – 417 00 03

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.