Vacature

Office manager

Het CBF is de toezichthouder op goeddoen. We geven de Erkenning uit aan goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen en we houden actief toezicht op hen. Daarnaast delen we openbare data over Erkende Goede Doelen en zijn we een vraagbaak voor iedereen die iets over goede doelen wil weten. We dragen bij aan de ontwikkeling van de sector door onze inzichten en expertise te delen. De afdeling Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de interne organisatie.
Delen

Per half december zoeken wij wegens ziektevervanging tijdelijk een:

Office manager (24 uur)

Wie ben jij?
Je bent een sociale en vrolijke persoonlijkheid die van aanpakken weet. Je schakelt snel en denkt in oplossingen. Je vindt het leuk om je collega’s te helpen en krijgt energie van het omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Als jij ziet dat er iets niet goed loopt of zelfs fout dreigt te gaan, dan laat je niet los voordat jijzelf of iemand anders het probleem heeft opgelost. Als je kennis of vaardigheid mist, vraag je collega’s om hulp. Wij stellen een oplossingsgerichte en proactieve houding zeer op prijs.

Wat ga je doen?
De afdeling bedrijfsvoering bestaat uit een office-manager, een medewerker kwaliteit en bedrijfsvoering, een financieel medewerker (extern) en een manager. Samen zorgen zij voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Als office-manager ondersteun je de directeur-bestuurder en de manager als het gaat om agendabeheer en het voorbereiden van de MT en/of RvT vergaderingen, je ondersteunt de manager bedrijfsvoering op het gebied van HR en ICT, je zorgt voor inkoop en facilitaire zaken en neemt de telefoon op.

Wat breng je mee?
We verwachten mbo-werk- en denkniveau. De functie is opengesteld wegens ziektevervanging van de huidige office-manager en voor 6 maanden. Je hebt minimaal een jaar of vijf werkervaring en je bent in staat jezelf de werkzaamheden snel eigen te maken.

Wie zijn wij?
CBF, Toezichthouder op goeddoen, is de ontwikkelgerichte toezichthouder op ideële organisaties. We zijn er voor zowel het publiek, als voor gemeenten en goede doelen.

Onze kantoorruimte is kleurrijk en open, de lijntjes zijn kort en de sfeer is ongedwongen. We leren graag met en van elkaar en daarom waarderen we onderlinge verschillen. Ongeacht waarin je gelooft, waar je geboren bent of van wie je houdt, je bent welkom zoals je bent.

Lijkt dat je wat?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je sollicitatie naar Harriët Sterenborg, via vacature@cbf.nl. Voor vragen is zij ook bereikbaar op 020-2389126.

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van het kennisniveau ingeschaald tussen € 2.399 en € 3.127 bruto per maand op basis van een voltijds dienstverband van 36 uur per week. Wij ontvangen je brief graag uiterlijk op 30 november 2023.

CBF
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam
vacature@cbf.nl
020 – 417 00 03

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.