CBF-Erkenningspaspoort

Arte Responsible Stone Foundation

Wij zetten ons in om kinderarbeid effectief aan te pakken, door zoveel mogelijk kinderen naar school te laten gaan waar ook ter wereld.

Dit willen we oplossen

Wij willen ervoor zorgen dat kinderen een eerlijke kans krijgen op een betere toekomst. Het streven is om een ‘Child Labour Free Zone’ te creëren in de dorpen rondom granietgroeves.

Dit is waar we trots op zijn

I.s.m. lokale mobilisers proberen we bewustwording te creëren bij gezinnen met kinderen, met als doel een mentaliteitsverandering. Hierdoor zijn er al 60 kinderen structureel naar school gegaan die dat voorheen niet deden. Een mooi begin!

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

India

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 januari 2021

Sector

Internationale hulp en mensenrechten

Doelgroep

Kinderen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 1.186

Onafhankelijk zijn van subsidie. Zo kan het project Arte Right To Education en Zero tolerance of child labour in granite sector met steun van onze betrokkenheid blijven bestaan. Vervolgens willen we "de vlek" verder uitbreiden naar andere gebieden met steengroeves.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 4.584

Via de RVO ontvangt het bedrijf Arte een subsidie voor het project Zero tolerance of child labour in granite sector tot 30 april 2024; daarna hebben wij financiële middelen nodig om het project voort te zetten en verder uit te breiden. Daarom werven we voor donaties.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?