Over het CBF

Contact

Neem contact met ons op
Voor vragen kun je contact opnemen met het CBF. Veel antwoorden kun je al vinden bij onze veelgestelde vragen. Zit je antwoord hier niet bij, dan kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Wij staan open voor vragen, complimenten, tips en verbeterpunten.
Gaat jouw vraag over iemand die aan je voordeur stond namens een goed doel?*
Op welke manier stond de persoon aan je deur? Kies uit een van onderstaande opties*

* We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen omtrent deze melding.

Vragen en signalen worden vertrouwelijk behandeld. We geven jouw persoonsgegevens alleen door wanneer je daar toestemming voor geeft.

Wil je jouw contactgegevens niet delen in het contactformulier? Stuur dan je vraag of signaal naar info@cbf.nl.

Op basis van concrete vragen en signalen van het publiek, houden wij reactief toezicht op Erkende Goede Doelen. Zo dragen wij bij aan het voorkomen, opsporen en herstellen van misstanden in de goededoelensector. Signalen over een Erkend Goed Doel moeten eerst bij de organisatie zelf worden gemeld.

Wij registreren vragen en signalen over niet-erkende goede doelen. Dit doen wij alleen om analyses te maken over het type vragen en signalen. Daarnaast kan het CBF een waarschuwing plaatsen op de website of de signalen doorsturen naar het Openbaar Ministerie wanneer het signaal vaker voorkomt. Wij hebben geen wettelijke bevoegdheid om in te grijpen bij niet-erkende organisaties.

Let op! Vragen en signalen over donateurswerving worden doorgestuurd naar het wervingsbureau en/of het goede doel. Hierbij vermelden wij alleen je postcode. Dit doen wij zodat het wervingsbureau of goede doel  je vraag of signaal snel en passend kan oplossen. 

Algemene contactgegevens

Telefoon: 020 - 417 00 03
E-mail: info@cbf.nl

Helpdesk Erkenning
Interesse in de CBF-Erkenning voor jouw organisatie? Of heb je vragen over de kwaliteitseisen? We vertellen je graag meer.

Telefoon: 020 - 417 00 03
E-mail: erkenning@cbf.nl

Helpdesk gemeenten
Neem contact met ons op om aan te sluiten als gemeente of wanneer je vragen hebt over onze diensten.

Telefoon: 020 – 238 91 05
E-mail: gemeente@cbf.nl

Media
Heb je een mediavraag? Neem contact op met een van onze woordvoerders via:

Telefoon: 020 - 238 91 07
E-mail: media@cbf.nl