CBF-Erkenningspaspoort

BeSt

Het leveren van een maatschappelijke meerwaarde voor de stad Rotterdam.

Dit willen we oplossen

Met BeSt proberen we op een aantal maatschappelijke problemen in de buurt te focussen. Neem bijvoorbeeld de eenzame ouderen, de daklozen, kinderen van minderbedeelde ouders, gebrek aan uitjes voor gehandicapten, gebrek aan geld voor mooie projecten.

Dit is waar we trots op zijn

Ten eerste zijn we er trots op dat al deze activiteiten door studenten worden georganiseerd, zij doen dit dus naast hun studie en bijbaantjes. Daarnaast zijn wij uiteraard trots op het feit dat de activiteiten van BeSt steeds populairder worden en daardoor steeds groter.

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 november 2012

Sector

Welzijn

Doelgroepen

6 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Dit gaven we uit in 2022

€ 60.870

Stichting BeSt wil graag deze mensen, die in de buurt wonen, op vrolijken en leuke dingen voor hen organiseren. Denk hierbij aan activiteiten die voor de verschillende doelgroepen georganiseerd worden, hieronder worden deze verder uitgelegd. Ook verlenen wij subsidies.

Zo bereiken we ons doel

Dit besteedden we in 2022 aan het maatschappelijk doel

€ 57.749

  1. Christmas in Kralingen: een activiteit georganiseerd voor kinderen in de buurt die geen geld hebben om Kerst te vieren thuis.
  2. Unlimited Festival: een activiteit voor geestelijk- en lichamelijk beperkten, zij zullen een onvergetelijke dag hebben vol muziek en spellen
  3. Paasbrunch: deze brunch wordt georganiseerd voor een daklozencentrum, zij zullen lekker eten krijgen met een feestelijk tintje.
  4. Boottocht: deze activiteit is voor ouderen uit een verzorgingstehuis, zij zullen een dagje uit gaan en varen in Rotterdam met een high tea.

Zo komen wij aan ons geld

Dit waren onze inkomsten in 2022

€ 78.193

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?