CBF-Erkenningspaspoort

De Regenboogboom

De organisatie streeft ernaar alle kinderen van de wereld te laten ervaren dat ze de kracht hebben om iedere uitdaging aan te gaan.

Dit willen we oplossen

Alle kinderen die te maken hebben met ziekte, beperking of trauma te laten ervaren dat ze de kracht en de moed hebben om iedere uitdaging aan te gaan.

Dit is waar we trots op zijn

Een eenmalig bezoek, in het ziekenhuis if thuis,heeft langdurig effect. Kinderen kunnen het na ons bezoek zelf. We geven prachtige droomdekentjes weg. We werken met 1500 vrijwilligers. We hebben een 'zelf-help'boek Levensvitaminen. in 2020 realiseerden we de app 'Handige Handjes'

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

1600

Erkend sinds

01 januari 2009

Sector

Welzijn

Doelgroepen

8 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 162.282

Tijdens een bezoek aan kinderen worden ze door goed getrainde vrijwilligers meegenomen naar een veilige plek in je eigen gedachten. Het project Droomdekentjes zorgt dat jaarlijks veel kinderen kunnen dromen onder hun uniek gemaakte deken. Hun kracht tot volle bloei brengen!

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 125.139

  1. We maken gebruik van de metafoor van het Regenboogbos. Middels imaginatie nemen we kinderen mee naar hun innerlijke veilige plek.
  2. Middels het geven van unieke Droomdekentjes helpen we kinderen hun veilige plek te creëren waar ze ook zijn.
  3. Door het lezen van het boek Levensvitaminen kunnen gezinnen zelf aan de slag en nemen ze de regie over hun leven terug.
  4. Met de gratis app ‘Handige Handjes’ kunnen gezinnen klusjes laten uitvoeren door hun eigen team van familie en vrienden.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 170.915

We hebben 7 categorieën voor fondsenwerving. de vermogende fondsen en particuliere donateurs zijn voor ons de belangrijkste.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?