CBF-Erkenningspaspoort

De Special Social Club

We willen een inclusieve samenleving creëren door 2 miljoen mensen met een beperking uit sociaal isolement te halen met sociale evenementen.

Dit willen we oplossen

We vergroten het aanbod aan toegankelijke evenementen voor mensen met een beperking om sociaal isolement te doorbreken. Hierbij organiseren we uitgaan- en culturele evenementen en integreren we ons concept in regulier uitgaansleven, om mensen te verbinden en plezier te vergroten.

Dit is waar we trots op zijn

Als Special Social Club zijn we trots op ons bereik van 2.000 mensen met een beperking in 4 steden, door inclusieve uitgaansfeesten, culturele evenementen en sportactiviteiten. We zijn er trots op dat we sociale isolatie doorbreken en gemeenschappen verbinden, terwijl we een plat

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

18

Erkend sinds

01 september 2020

Sector

Welzijn

Doelgroep

Mensen met een beperking

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2023)

€ 209.630

We streven naar een inclusieve samenleving waar 2 miljoen mensen met een beperking volop kunnen deelnemen. Ons doel is om door heel Nederland uit te breiden, waarbij we met inclusieve evenementen plezier en verbinding bevorderen.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2023)

€ 164.902

  1. Toegankelijke uitgaanfeesten, festivals, social talks en sportactiviteiten worden georganiseerd in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam & Nijmegen.
  2. We integreren in het reguliere uitgaansleven met partners zoals Paradiso, Nijmeegse Vierdaagse en ADE, bereiken jaarlijks 7.000 mensen.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2023)

€ 238.343

We krijgen eenmalige en structurele donaties van particulieren, bedrijven, fondsen en gemeente. Ook organiseren we Paralympische sportclinics als teamuitjes. Maar om uit te breiden, zoeken we meer financiële steun.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2023.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?