CBF-Erkenningspaspoort

DOA

Wij zijn het grootste asiel van Nederland. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans op geluk.

Dit willen we oplossen

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Met veel kennis, ervaring en liefde geven wij dakloze honden en katten alle zorg die zij nodig hebben.

Dit is waar we trots op zijn

Wij hebben alle dienstverlening onder één dak, waaronder een eigen dierenartspraktijk en veel getrainde professionals, met aandacht voor de gezondheid én het gedrag van het dier. Mensen die een dier adopteren weten wat voor dier zij krijgen en worden zorgvuldig gematcht!

Medewerkers

34

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

352

Erkend sinds

01 mei 2019

Sector

Dieren

Doelgroepen

2 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 3.470.578

Wij hebben vier pijlers: 1) Professionele opvang voor honden en katten. 2) Snelle doorstroom; dieren sneller een 2 kans 3) Krachtige fondsenwerving om meer voor dieren te kunnen betekenen. 4) Mensgerichte cultuur; aandacht voor mens en dier.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 2.895.921

  1. *Meer 1 op 1 tijd voor een dier *Groter en beter netwerk van pleeggezinnen *Continu verbeteren van operationele processen
  2. *Verzorging gericht op het plaatsen van een dier *Reguleren instroom waar we invloed op hebben door keuzes maken *Optimale nazorg
  3. *Onze achterban vergroten *Het aantal donateurs laten groeien *Bestaande donateurs behouden
  4. *Aantrekken en behouden van klanten, medewerkers en vrijwilligers *Hele organisatie betrekken bij aantrekken en behouden van donateurs

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 3.734.049

DOA financiert haar activiteiten vanuit gemeentelijke contracten, inkomsten van dienstverlening en inkomsten van particuliere donateurs. We willen bestaande gemeentelijke contracten versterken en eventueel uitbreiden. Onze dienstverlening bieden we waar mogelijk commercieel aan.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?