CBF-Erkenningspaspoort

Dream4Kids

Kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar weer vertrouwen geven in zichzelf en de wereld: een nieuwe start voor de toekomst

Dit willen we oplossen

Sommige kinderen maken traumatische ervaringen mee. Denk aan het overlijden van een familielid, huiselijk geweld, misbruik of iets anders. Daar kan een kind levenslang klachten van ondervinden. Dream4Kids biedt hen een nieuwe start en werkt samen met professionele hulpverleners.

Dit is waar we trots op zijn

Wij zijn er trots op dat wij het leven van een grote onzichtbare doelgroep, waar anderen geen oog voor hebben, enorm verbeteren. Wij maken daarmee het verschil in de toekomst van kinderen en gezinnen.

Medewerkers

2,9

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 mei 2016

Sector

Welzijn

Doelgroep

Kinderen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 243.420

Dream4Kids wil deze grote doelgroep perspectief bieden voor de toekomst door hun grootste dromen uit te laten komen. Dit heeft impact op het kind, het gezin en uiteindelijk ook op de samenleving.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 235.044

  1. Organiseren van betekenisvolle Droomdagen. Dit helpt de gevolgen van het trauma te verminderen en geeft moed en energie voor de toekomst.
  2. Jaarlijkse Clubdag waar de kinderen weer even alle zorgen kunnen vergeten. Samen genieten ze van een speciale dag waar zij centraal staan.
  3. Wij bieden onze doelgroep de kans om ambassadeur te worden van onze stichting en zetten ze hiermee verder in hun kracht.
  4. -

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 183.663

Dream4Kids is volledig afhankelijk van tijd, sponsoring en donaties van particulieren, bedrijven, scholen, serviceclubs en vrijwilligers.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?