CBF-Erkenningspaspoort

Happy Holiday

Happy Holiday bied vakantie aan gezinnen waarvan een of meerdere gezinsleden (kinderen of ouders) ernstig of terminaal ziek zijn.

Dit willen we oplossen

Stichting Happy Holiday bied vakantie aan gezinnen waarvan een of meerdere gezinsleden zodanig ziek zijn dat het gezin, door de omstandigheden niet meer zelfstandig op vakantie kan gaan. We richten on voornamelijk op gezinnen met ernstig zieken of terminale. kinderen of ouders.

Dit is waar we trots op zijn

Tijdens de vakanties zijn er 24 uur/dag goed opgeleide vrijwilligers. en verpleegkundigen aanwezig. Deze nemen met liefde de zorg uit handen. Ouders worden hierdoor ontlast en kunnen samen genieten van een welverdiende vakantie. het gaat erom dat ieder gezinslid mee kan genieten

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 juni 2019

Sector

Welzijn

Doelgroepen

7 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 47.106

Het doel van Stg. Happy Holiday is om gemiddeld 20 gezinnen per jaar op een welverdiende vakantie te kunnen laten gaan. Door middel van twee tot drie vakantieweken per jaar te organiseren. Deze zijn zodanig gepland, zodat iedere vakantie regio opgenomen is in onze planning.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 45.597

  1. Stichting Happy Holiday organiseert deze vakanties samen met zorgvrijwilligers, verpleegkundige en activiteitenbegeleiders en artsen.
  2. De vrijwilligers hebben de deskundigheid om samen met het gezin een mooie vakantie te bieden en te organiseren rondom de zorg van het kind.
  3. Helaas is een vakantie niet voor alle gezinnen vanzelfsprekend. Er zijn gezinnen waar het vaak niet mogelijk is om samen op vakantie te gaan
  4. Door de kosten die gemaakt worden voor zieke gezinslid. zijn de meeste gezinnen financieel niet meer in staat een eigen vakantie te betalen

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 41.132

Sponsoring, donaties, fondsenwerving en eigen activiteiten

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?