CBF-Erkenningspaspoort

'Je mag er zijn' Midden Nederland

Wij verzamelen 2e hands kinderkleding, en andere kinderartikelen om deze gratis uit te delen aan pleegkinderen in Nederland.

Dit willen we oplossen

Een uithuisplaatsing is niet leuk, voor het pleeggezin stressvol om snel aan de nodige spullen te komen. Wij bieden de meest nodige dingen aan onder één dak. Kinderen mogen mee komen om eigen spulletjes uit te zoeken. We hopen dat dit de plaatsing een beetje 'makkelijker' maakt.

Dit is waar we trots op zijn

Dat wat ooit is begonnen door 1 persoon nu 17 jaar later, nog steeds een goed concept lijkt te zijn. Met een ruimte waar we goed vanuit kunnen werken. Een mooie stichting. Een heel stel enthousiaste vrijwilligers. En duizenden pleegkinderen die we iets waardevols konden meegeven.

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

20

Erkend sinds

01 december 2019

Sector

Welzijn

Doelgroepen

2 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 21.945

Dat alle pleegouders/gezinshuis-ouders en pleegkinderen ons weten te vinden en dat de aanschaf van kleding en spullen in financiële zin geen belemmering hoeft te zijn om een pleegkind een warm welkom te geven. Als lotgenoten onder elkaar willen we ook een luisterend oor bieden.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 19.226

  1. We zijn actief op facebook en twitter en andere mediakanalen. Via pleegzorg-organisaties proberen we de pleeggezinnen te bereiken.
  2. We versturen zelf nieuwsbrieven, maar ook via de nieuwsbrieven van pleegzorg organisaties sturen we berichten.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 30.659

Wij krijgen geen subsidie en zijn zodoende afhankelijk van giften en donaties. We hebben 'vrienden van de Stichting', en de club van 100! waarin bedrijven ons sponsoren. We krijgen giften van kerken en Rotary 's . We houden jaarlijks een stroopwafelactie.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?