CBF-Erkenningspaspoort

Johan Ferrier Fonds

Het Johan Ferrier Fonds ondersteunt particuliere initiatieven op het gebied van onderwijs, maatschappijopbouw en cultuur in Suriname.

Dit willen we oplossen

Het Johan Ferrier Fonds wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs en de maatschappijopbouw in Suriname.Tevens wil het Johan Ferrier Fonds een bijdrage leveren een behoud en ontwikkeling van cultuur in Suriname

Dit is waar we trots op zijn

Sinds de oprichting in 2009 heeft het Johan Ferrier Fonds ruim 25 projecten financieel kunnen helpen bij de realisatie ervan. Het Fonds beschikt inmiddels over een groot aantal trouwe donateurs.

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Suriname

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 juni 2021

Sector

Internationale hulp en mensenrechten

Doelgroepen

3 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 9.777

Het Johan Ferrier Fonds richt zich met name op projecten in Suriname die geïnitieerd worden door Surinamers met het doel de cultuur in stand te houden (erfgoed) en het onderwijs te verbeteren waardoor met name jongeren meer kansen krijgen.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 8.125

  1. Het Johan Ferrier Fonds beoordeelt projectaanvragen en bij een positieve uitslag ondersteunt zij die met maximaal € 3.000.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 7.692

het Fonds zet zich in voor • Publieksvoorlichting ten behoeve van zowel doelbesteding als fondsenwerving; • Fondsenwerving, ten behoeve van financiering van de projecten die het fonds wil faciliteren.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?