CBF-Erkenningspaspoort

MissieNederland

Betrokken kerkleden steeds weer een volgende stap aanreiken om met hun lokale geloofsgemeenschap leven te brengen in de wereld.

Dit willen we oplossen

Wij zien een gebroken wereld die het leven in volheid mist. Wij geloven dat Jezus potentie geeft aan zijn kerk om leven te brengen in de wereld. Als alliantie reiken we via ons gezamenlijke platform de kerk steeds weer een volgende stap aan om dit potentieel te verwezenlijken.

Dit is waar we trots op zijn

Wij zijn de grootste christelijke alliantie van Nederland. Wij zetten dit in zodat we de krachten kunnen bundelen en samen meer impact kunnen maken. Wij zetten aan tot beweging en ontwikkeling in de kerk, zodat zij leven kan brengen in de wereld.

Medewerkers

4,15

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 januari 2016

Sector

Religie en levensbeschouwing

Doelgroepen

3 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 394.497

Dat in elke woonplek het lichaam van Jezus Christus, zijn kerk, haar potentie verwezenlijkt om leven te brengen. Thuis, in de wijk, in de stad en in de hele wereld.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 252.673

  1. Inspirerende content met passende ondersteuning. Met Samen Jong bieden we de kerk bv. 6 kernwaarden om kerk te zijn met alle generaties.
  2. Bewustwordingscampagnes. Zo vragen we bijvoorbeeld met achttien organisaties aandacht voor de minst bereikte volken op aarde.
  3. Samenwerking met christelijke podia, om de doelgroep te inspireren met nieuwe relevante thema's die raken aan het brengen van leven.
  4. Vertegenwoordiging van de waarde van kerk en haar missie binnen (christelijk podia) en buiten (overheid en media) het christelijk domein.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 319.734

Bijdragen van deelnemers aan de alliantie, giften van particulieren en fondsen, inkomsten uit activiteiten.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?