CBF-Erkenningspaspoort

Reis met je Hart

Reis met je Hart verzorgt vakanties of weekendjes weg voor mensen die op of onder de armoedegrens leven. Iedereen verdient vakantie.

Dit willen we oplossen

Reis met je Hart zet zich in voor personen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd geen vakantie of dagje uit hebben kunnen genieten en creëert voor hen de mogelijkheid om zelf weer op vakantie of dagje uit te gaan om een ‘oplaadmomentje’ te genereren.

Dit is waar we trots op zijn

De vakantie die onze doelgroep aangeboden wordt, draagt ertoe bij dat mensen na hun vakantie weer een stukje positiever in het leven staan; meer rust in hun hoofd, betere balans in het gezin en ruimte voor nieuwe perspectieven.

Medewerkers

1

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 november 2016

Sector

Welzijn

Doelgroepen

4 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 321.083

Het doel van deze vakanties is: -Nieuwe energie, hoop, geluk geven -Balans in gezin vergroten door creëren van tijd met elkaar -Mensen de kans bieden om volwaardig te participeren en hiermee de zelfredzaamheid te vergroten -De omgeving bewuster maken van gevolgen van armoede

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 260.554

  1. Via Nomineer kunnen mensen op de website www.reismetjehart.nl iemand uit de directe omgeving nomineren voor een vakantie.
  2. Via Doneer wordt het zakgeld gecreëerd met donaties in geld en natura, zowel van particulieren als van (reis)organisaties die iemand graag e
  3. Via Inspireer delen vakantiegangers hun verhaal om anderen te inspireren om iemand in hun directe omgeving te steunen.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 318.942

De stichting is volledig afhankelijk van giften in geld of natura. Bij sponsoring in natura dient vooral gedacht te worden aan (reis)organisaties, vervoersbedrijven en toeleveranciers die reizen of reisonderdelen aanbieden.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?