CBF-Erkenningspaspoort

Trees for All

Samen voor een bosrijke wereld

Dit willen we oplossen

Onze wereld heeft meer bos nodig. Daarom planten we wereldwijd bomen en maken we mensen bewust van de waarde van bomen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Dit is waar we trots op zijn

Al 25 jaar zetten we ons in voor een groene en gezonde wereld. We realiseren wereldwijd boomaanplant- en herbebossingsprojecten met brede impact en helpen mensen om zelf in actie te komen. Dat kunnen we doen dankzij de brede maatschappelijke steun die we krijgen.

Medewerkers

17,64

Actief gebied

13 gebieden

Vrijwilligers

2

Erkend sinds

01 november 2011

Sector

Natuur en milieu

Doelgroepen

4 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 7.048.182

Voor een bosrijke wereld is er nog een hoop werk te verzetten. Maar bij Trees for All geloven we dat we samen het verschil kunnen maken. Door wereldwijd de CO2-uitstoot te reduceren, bestaande natuur te beschermen en op een duurzame manier bomen te planten.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 6.068.455

  1. We inspireren en motiveren we zoveel mogelijk mensen en bedrijven om een boompje bij te dragen en met ons mee te doen.
  2. We willen op een kwalitatieve en duurzame manier bomen planten: de juiste boom, op de juiste plek met het juiste doel.
  3. Wij creëren bewustwording zodat zoveel mogelijk mensen onze missie delen.
  4. Wij geloven in de kracht van samenwerking en betrekken altijd de lokale gemeenschappen bij onze boomaanplant- en herbebossingsprojecten.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 7.486.337

Wij hebben een grote achterban van bedrijven en particulieren die ons steunen met een donatie en we hebben een schenking ontvangen van de Nationale Postcode Loterij.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?