CBF-Erkenningspaspoort

Vrienden van het Elkerliek

Ons doel is om het verblijf, het comfort en mogelijk herstel van patiënten van het Elkerliek ziekenhuis te veraangenamen.

Dit willen we oplossen

De Vrienden van het Elkerliek willen dat patiënten van het Elkerliek het ziek zijn tijdens een verblijf in het ziekenhuis even kunnen vergeten.

Dit is waar we trots op zijn

Op de gezinskamer van de afdeling Kind & Jeugd, het interactieve fietssysteem voor dialysepatiënten, op de KWIEK-beweegroute voor alle patiënten en bezoekers, op VR-brillen die patiënten helpen bij chronische pijn en op de shuttledienst die patiënten op ons terrein vervoert.

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 augustus 2017

Sector

Gezondheid

Doelgroep

Patiënten

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 22.859

Wij streven ernaar om patiënten in het Elkerliek het ziek zijn even te doen vergeten door hun verblijf te veraangenamen in materiële of immateriële zin. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een huiskamer die voelt zoals thuis of aan een verwendag.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 10.089

  1. Door materiële en immateriële projecten te financieren die het ziek zijn even doen vergeten of verblijf in het ziekenhuis veraangenamen.
  2. Dat kunnen we doen door donaties van particulieren, bedrijven en fondsen en door opbrengsten uit acties van serviceclubs, scholen e.d.
  3. Ook organiseren we met enige regelmaat een fondsenwervend evenement ten bate van onze doelstelling.
  4. Door materiële en immateriële projecten te financieren die het ziek zijn even doen vergeten of verblijf in het ziekenhuis veraangenamen.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 52.842

Wij werven particuliere en zakelijke donateurs, benaderen fondsen en steunstichtingen en/of organisaties als scholen en serviceclubs voor een mogelijke financiële bijdrage.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?