Doe mee met de Impact Challenge Award!

Ook dit jaar wordt er een Impact Challenge Award uitgereikt. Deze award is een prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen met anderen. Vorig jaar won The Hunger Project deze award tijdens het Impact Event. Dit jaar zijn er twee categorie├źn: voor goede doelen met baten tot 500.000 euro per jaar en voor goede doelen met meer dan 500.000 euro baten.

Inzending Impact Challenge Award
Alle Erkende Goede Doelen zijn welkom om mee te dingen naar de award. De enige voorwaarde is dat je iets geleerd hebt over het vergroten je impact en dat je dit kunt vertalen naar een concreet advies voor collega-organisaties. We zijn erg benieuwd naar de impact-ervaringen van jouw organisatie! Vanaf vandaag kun je je inzending voor de Impact Challenge Award 2021 indienen. Dit kan tot 15 oktober. Klik hier voor aanmelding, spelregels en meer informatie.

Twijfel je of jouw case geschikt is? Neem dan contact op met Paulien Trapman. Zij beantwoordt graag jouw vragen en is te bereiken via impactchallenge@goededoelennederland.nl

Prijs
De winnaar van de Impact Challenge Award krijgt de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO of persoonlijke begeleiding van de Universiteit Maastricht. Samen met hen bekijk je welke ondersteuning je nodig hebt om vervolgstappen te zetten in impactgericht werken. De overige finalisten worden door de Impact Challenge gekoppeld aan Avance, MDF en Sinzer voor een persoonlijk consult om de impact van hun organisatie nog verder te vergroten. Mooie prijzen die je helpen een volgende stap te zetten in impactmanagement. Dus heb jij iets geleerd over het vergroten van je impact als goed doel en wil je jouw ervaringen delen, ding dan mee naar de Impact Challenge Award!

De award wordt tijdens het Impact Event op 19 november a.s. uitgereikt. Reserveer deze datum alvast in je agenda! Op het event zullen we, zoals altijd, nieuwe inzichten en uitdagingen rondom impactgericht werken met elkaar delen met als doel elkaar te inspireren om onze impact te vergroten en beter zichtbaar te maken.

Alle informatie over de award en het event vind je op www.impact-challenge.nl.