Nieuws

In de spotlight: Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt gelooft in de kracht van delen - een verse maaltijd van een buur kan de wereld van iemand letterlijk groter, gezelliger, en gezonder maken. Met hun missie om buurtgenoten te verbinden, bieden ze niet alleen een warme maaltijd aan huis maar ook een kostbaar moment van menselijke verbinding. Door meer dan 21.000 vrijwillige thuiskoks door heel Nederland, brengt Stichting Thuisgekookt die ideologie dagelijks in praktijk.
Delen
De CBF Erkenning is niet zomaar een keurmerk. Het is een belofte dat we elke gift met de grootste zorg en integriteit beheren
—Stéphanie van Gerven

Stichting Thuisgekookt

In een wereld waar eenzaamheid op de loer ligt en de kloof tussen mensen groter lijkt te worden, is er een plek waar de kracht van gemeenschap, warmte en thuisgekookte maaltijden samenkomt om bruggen te bouwen. Dat is het verhaal van Stichting Thuisgekookt, een verhaal dat we trots belichten in onze nieuwste editie van ‘In the Spotlight’.

Maak kennis met Stéphanie van Gerven, Directeur-Bestuurder van Stichting Thuisgekookt, thuiskok Margot en weduwnaar Lex. Samen vertellen ze over de missie van Stichting Thuisgekookt om mensen door middel van versbereide maaltijden dichter bij elkaar te brengen, het verschil dat elke maaltijd maakt in het leven van de ontvangers, en de vreugde en voldoening die het koken geeft aan de thuiskoks. Het is een verhaal dat niet alleen inspireert maar ook aantoont hoe kleine daden van vriendelijkheid en zorg een grote impact kunnen hebben in onze gemeenschappen.

De CBF-Erkenning versterkt de missie van Stichting Thuisgekookt met vertrouwen en transparantie, waarbij hun toewijding aan effectieve hulp en verantwoordelijkheid tegenover donateurs en de gemeenschap wordt onderstreept.

Word onderdeel van de missie van Stichting Thuisgekookt om elke buurt in Nederland warmer en inclusiever te maken. Of je nu bijdraagt als vrijwillige thuiskok, deel uitmaakt van een gemeente die zoekt naar innovatieve sociale oplossingen, werkt binnen een zorg- en welzijnsorganisatie, of als bedrijf of donateur onze maatschappelijke impact wilt vergroten, jouw inzet is cruciaal.

Bezoek de website van Stichting Thuisgekookt en ontdek hoe je een verschil kunt maken, één maaltijd en één glimlach tegelijk: https://thuisgekookt.nl