CBF-Erkenningspaspoort

De Stadshoeve

De Stadshoeve is een verbindende en groene plek met focus op buiten, leren, ontmoeten en bewegen in de wijk Stadshagen.

Dit willen we oplossen

Park de Stadshoeve wil een ontmoetingsplek zijn voor de bewoners in de wijk Stadshagen. Op ons park is een kinderboerderij aanwezig, stadstuinen en avontuurlijke speelplekken en een groot speelkasteel. Voor jong en oud een plek om te ontmoeten en educatieve activiteiten te doen.

Dit is waar we trots op zijn

Hoe het park erbij ligt en hoe het zich heeft ontwikkeld tot een volwassen groen hart in de wijk. Voor de wijkbewoners, de basisscholen en verschillende partijen die aktief zijn in onze wijk is het een prachtige ontmoetingsplek, waar volop wordt genoten!

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 februari 2017

Sector

Welzijn

Doelgroepen

5 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 121.249

Bewoners in de wijk Stadshagen nog meer met elkaar verbinden en in aanraking brengen met de boerderijdieren, voorbeeld tuinen en buiten avontuurlijk te laten spelen. Door een ontmoetingsplek te zijn, kun je mensen uit hun isolement halen of helpen om zich verder te ontwikkelen.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 84.174

  1. Wijk evenementen waar bewoners elkaar ontmoeten, met een gezamenlijk thema of gekoppeld aan een bijzonder evenement/dag.
  2. Evenementen met welzijnsorganisaties die in onze wijk aktief zijn, zoals Travers Welzijn, Zonnenhuis, Sportservice en Stadshagen Totaal.
  3. Het openstellen van de stallen voor de kinderen en andere bezoekers om in contact te komen met de boerderijdieren.
  4. Als park werken wij samen met Frion (mensen met een beperking) en hebben wij dagbestedingsplekken beschikbaar gesteld.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 200.178

De Stadshoeve wordt tijdelijk ondersteund met een subsidie vanuit gemeente Zwolle, dit betreft zo'n 30% van de dekking van de exploitatie. Daarnaast ontvangen wij geld via verhuur van onze ruimtes, sponsoren, Vrienden van de Stadshoeve en éénmalige subsidies.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?