CBF-Erkenningspaspoort

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis ondersteunt het Emma bij het bieden van de allerbeste zorg aan ernstig zieke kinderen.

Dit willen we oplossen

Zowel het Emma Kinderziekenhuis als de overheid beschikken niet over voldoende financiële middelen om zieke kinderen kwaliteit van leven te bieden. Daarom helpt de Stichting hierbij, door ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek, optimale faciliteiten en psychosociale zorg.

Dit is waar we trots op zijn

Door het verstrekken van financiële middelen draagt de Stichting bij aan de voortdurende ontwikkeling van het Emma Kinderziekenhuis. Vandaag en morgen. Want vandaag staat de allerbeste zorg op de eerste plaats, maar tegelijkertijd hebben wij continu het vizier op morgen.

Medewerkers

4,9

Actief gebied

2 gebieden

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 januari 1998

Sector

Gezondheid

Doelgroepen

3 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 5.786.337

Niemand wenst dat zijn of haar kind wordt opgenomen in het Emma. Maar soms is dat toch noodzakelijk. Laten we samen ervoor zorgen dat ernstig zieke kinderen zo lang mogelijk hun kinderleven kunnen behouden. Daar doen we alles voor.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 5.182.771

  1. Inspireren en activeren van mensen om in actie te komen voor het Emma Kinderziekenhuis en zich binden aan de Stichting;
  2. Het organiseren van kennisbijeenkomsten en fondsenwervende evenementen voor relaties;
  3. Opzet van een campagne om de naamsbekendheid van de Stichting te vergroten.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 5.856.743

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis werft bij vermogensfondsen en goede doelen, veelal voor wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zijn er vele actievoerders die fondsenwervende activiteiten organiseren ten bate van het Emma Kinderziekenhuis. Ook ontvangen wij nalatenschappen.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?