Over het CBF

Werken bij het CBF

Het CBF houdt toezicht op de goede doelen in Nederland en deelt informatie en inzichten over de goededoelensector. Wij zijn een open organisatie die midden in de samenleving staat. Wil jij werken voor de bijna 700 Erkende Goede Doelen? Houd dan onze vacatures in de gaten! 

Vacatures CBF
Vacature Datawerker sector goeddoen

Wat kun je verwachten van het CBF?

Het CBF is een flexibele en informele organisatie van ongeveer twintig medewerkers, gevestigd in Amsterdam. Het CBF is een organisatie waar eigen inbreng op prijs wordt gesteld en waar we daadwerkelijk naar elkaar luisteren. Daarnaast staat het CBF open voor een dialoog met alle belanghebbenden.

Het CBF wordt gedefinieerd door vier kernwaarden: onafhankelijk, transparant, toegankelijk en deskundig. Deze werken door op ieder niveau van ons werk, zowel intern als extern.

Ambitie

De ambitie van het CBF is bij te dragen aan verdere groei van de professionalisering van de goededoelensector. Hiervoor stimuleren we kennisuitwisseling en delen we onze eigen expertise en inzichten met de sector. Zelf werken we continu aan een verbetering van onze klantvriendelijkheid en de kwaliteit van onze diensten.

Uiteindelijk willen we dat zoveel mogelijk goede doelen Erkend zijn en dat zoveel mogelijk mensen bekend zijn met de Erkenning. Waardoor we met z’n allen kunnen werken aan het doel waarvoor goede doelen ooit zijn opgericht: het creëren van een betere wereld.