Nieuws

CBF Doneerwijzer

Op 2 september is de CBF Doneerwijzer gelanceerd, een webapplicatie ontwikkeld voor het publiek om te kijken welke Erkende Goede Doelen passen bij hun idealen.

De Doneerwijzer is gemaakt om het publiek rechtstreeks te verwijzen naar betrouwbare en transparante informatie over Erkende Goede Doelen. Want hoe kies je uit circa 700 Erkende Goede Doelen het doel wat bij jou past? De Doneerwijzer helpt daarbij.

Waarom de CBF Doneerwijzer?

De wereld van goede doelen is uitgebreid en gevarieerd. Mensen vinden het soms lastig om een goed doel te vinden dat aansluit bij hun waarden. Door deze tool ziet men via 3 tot 5 vragen alle organisaties die zich bezighouden met bijvoorbeeld 'dierenwelzijn'. Uit de Doneerwijzer komt vervolgens een lijst van Erkende Goede Doelen en kan men direct doorklikken naar het CBF-Erkenningspaspoort van een organisatie naar keuze.
Probeer de CBF Doneerwijzer en vind jouw Erkend Goed Doel

Wat is het belang voor Erkende Goede Doelen?

De CBF Doneerwijzer biedt een directe link naar het Erkenningspaspoort van een Erkend Goed Doel, dat alle essentiële informatie overzichtelijk presenteert. Deze door het CBF gevalideerde informatie helpt potentiële donateurs die jouw waarden delen om met slechts één klik door te gaan naar de website van het gekozen Erkend Goede Doel.

Veelgestelde Vragen

De nut van een doneerwijzer?

De CBF Doneerwijzer helpt het publiek een Erkend Goed Doel te vinden dat aansluit bij hun idealen. Het biedt ondersteuning bij het maken van een keuze uit alle acht sectoren.

Ik kan mijn organisatie niet vinden

Alle Erkende Goede Doelen worden automatisch opgenomen in de CBF Doneerwijzer. Ieder Erkend Goed Doel is geplaatst in één van de acht sectoren. Bij vragen hierover kan je een e-mail sturen naar communicatie@cbf.nl

Wat doen jullie met de data?

De verzamelde data worden uitsluitend gebruikt voor interne analyses om de CBF Doneerwijzer te verbeteren. Alle gegevens zijn veilig beschermd volgens de strikte Europese privacywetgeving.

Meer informatie of contact?

Voor directe ondersteuning of meer informatie kun je contact opnemen met onze helpdesk via communicatie@cbf.nl