CBF-Erkenningspaspoort uitgebreid en verbeterd

Delen

Sinds kort staat er een nieuwe opzet van het Erkenningspaspoort online. In deze verbeterde versie staat nu ook een toelichting over hoe de goede doelen aan hun geld komen, de reserves en de fondsen. Ook kunnen de cijfers van twee jaren met elkaar worden vergeleken, zijn de doelgroepen waarvoor het goede doel actief is zichtbaar en zijn er verbeteringen toegevoegd aan de taartdiagrammen. 

Met het CBF-Erkenningspaspoort geven we de donateur en andere belangstellenden op een eenduidige, neutrale en begrijpelijke manier een overzicht in handen met de belangrijkste basisgegevens van Erkende Goede Doelen.

Overal dezelfde informatie
Met ingang van 1 maart 2019 is de publicatie van het CBF-Erkenningspaspoort opgenomen in de normen van de Erkenningsregeling. Het paspoort vormt ook de basis voor het Register Erkende Goede Doelen op de website van het CBF. Zo komt het publiek voortaan overal dezelfde relevante informatie over Erkende Goede Doelen tegen. 
De paspoorten zijn op de website van het CBF de meest bezochte pagina’s geworden, gevolgd door de overzichtspagina van alle Erkenningspaspoorten (het Register). De paspoorten worden ieder jaar geactualiseerd op basis van de jaarverslagen en kwalitatieve informatie die wordt aangeleverd door de goede doelen. 

Ga naar het Register van Erkende Goede Doelen en vind een Erkenningspaspoort.