Nieuws

Drie nieuwe organisaties Erkend

Delen

Stichting Earlybirds

Bij de geboorte van een prematuur kindje is het voor ouders door stress en moeilijke lichtomstandigheden lastig om mooie foto’s te maken van hun baby.

Stichting Earlybirds biedt ouders van prematuur geboren kindjes kosteloze fotoreportages aan in het ziekenhuis. Hun professionele fotografen kunnen het kindje op een mooie manier vastleggen, zodat ook deze ouders mooie herinneringen vastgelegd hebben.

Lymefonds

Onder andere door de klimaatverandering komen er elk jaar meer teken, elk jaar zijn ze meer besmet met de lymebacterie en worden er meer mensen besmet. Het Lymefonds gaat voor een toekomst met meer lymepreventie, betere test, betere zorg en betere behandelingen voor lyme en andere tekenbeetziekten.

Tender love & care

Tender Love & Care verbetert op projectmatige basis de leefomstandigheden en toekomstperspectieven van kinderen in Zuidelijk Afrika. Ze willen weeshuistoerisme stoppen. Family Based Care en gezinsgerichte zorg zijn erg belangrijk. Zij zien kinderen graag opgroeien in een gezin in plaats van in een weeshuis.