Nieuws

In de spotlight: Stichting Ik ben Wil

Stichting Ik ben Wil vertegenwoordigt het inspirerende verhaal van Wil Vogt, een vrouw die met liefde en levenslust de strijd tegen Alzheimer voerde. Haar verhaal vormt de kern van deze organisatie, die zich inzet om aandacht te vragen voor Alzheimer en ondersteuning biedt aan patiënten, mantelzorgers en familieleden.
Delen
De CBF-erkenning is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn
—Titus Vogt

Stichting Ik ben Wil

De missie van Stichting Ik ben Wil is helder: het doorbreken van taboes rondom Alzheimer en het creëren van faciliteiten, voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden voor alle betrokkenen.

De stichting gelooft sterk in de kracht van gemeenschap en menselijke verbinding. Lokale acties en evenementen brengen mensen samen, creëren bewustzijn en bieden steun in moeilijke tijden. Zo heeft de stichting in het verleden onder andere een symposium georganiseerd waar ruim 6500 mensen aan deelnamen, een dansproject voor Alzheimerpatiënten opgezet en kookactiviteiten georganiseerd om mantelzorgers te ondersteunen.

De ambitie om in 2024 de CBF-Erkenning te bemachtigen, benadrukt de inzet van Stichting Ik ben Wil voor transparantie en verantwoordelijkheid. Deze erkenning staat garant voor vertrouwen en zorgt ervoor dat donaties en steun op de juiste manier worden besteed.

Maak in de video kennis met Titus Vogt, de drijvende kracht achter Stichting Ik ben Wil, en ontdek hoe de stichting elke dag het verschil maakt in het leven van mensen met Alzheimer.

Wil je meer weten over hun projecten en initiatieven, bezoek de website van Stichting Ik ben Wil.