Nieuws

Twee Nieuwe Erkenningen

Delen

In de maand maart zijn er wederom twee Erkende Goede Doelen bij gekomen. Ook aan deze twee organisaties kunt u gerust geven. Van harte gefeliciteerd Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden en Culemborg en Enjoycleaningup Foundation!

Dierentehuis Vijfheerenlanden en Culemborg
Dierentehuis Vijfheerenlanden en Culemborg is een stichting die is opgericht op 12 juli 1994. Het dierentehuis zet zich in voor huis- en zwerfdieren door ze op te vangen. Dit gaat om alle honden, katten en kleine knaagdieren die om welke reden dan ook geen tehuis meer hebben en bij het dierentehuis worden aangemeld. 

Dierentehuis Vijfheerenlanden en Culemborg heeft sinds het bestaan van de stichting een specifiek doel. Zo wil het dierentehuis voor alle dieren die bij het dierentehuis terechtkomen zo snel mogelijk weer een goed tehuis vinden. Hierbij wordt altijd gelet op een geschikte match tussen dier en baas en het huis waar het dier terecht komt. 

Meer informatie staat hier.

Enjoycleaningup Foundation
Enjoycleaningup Foundation is opgericht op 31 augustus 2016 en zet zich in voor de problemen rondom zwerfafval en het schoonmaken van de directe leefomgeving en natuurgebieden in Nederland. Dit wordt met behulp van direct betrokkenen zo goed mogelijk waargemaakt. 

Daarnaast wil Enjoycleaningup Foundation ervoor zorgen dat steeds meer mensen zich verantwoordelijk voelen om ook zelf wat te doen aan de problemen rondom het zwerfafval. 

Enjoycleaningup Foundation heeft een heel duidelijk doel voor ogen. Zo willen zij de burgers zoveel mogelijk informeren door bijvoorbeeld voorlichting te geven op scholen, met als doel mensen te enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan de opruimacties.

Meer informatie staat hier.