Nieuws

Zes nieuwe organisaties Erkend

Het CBF heeft de afgelopen periode een aantal nieuwe goede doelen Erkend. Van harte gefeliciteerd!

Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten in Achtse Barrier
Deze stichting zorgt ervoor dat activiteiten in de wijk Achtse Barrier in Eindhoven doorgang kunnen vinden zonder dat de vrijwilligers zich zorgen hoeven te maken over de financiering van de activiteit. Dit doet ze door aanvullende subsidies te verstrekken.

Stichting No Guts No Glory
Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Omdat ze geloven in de kracht van muziek, hebben veel wensen een muzikaal karakter. Denk o.a. aan huiskamerconcerten, concert- en festivalbezoeken, de aanschaf van een muziekinstrument en het regelen van muziek- of zanglessen. Ook bieden ze mentale ondersteuning aan mensen.

Stichting GlobalRize Nederland
Deze stichting gebruikt internet om het Evangelie wereldwijd te delen, dit vanuit de overtuiging dat iedereen de Here Jezus nodig heeft. Wereldwijd hebben ruim 3 miljard mensen het evangelie nog nooit gehoord. Het internet biedt ongekende mogelijkheden om het evangelie ook juist daar te brengen waar het ‘t minst gehoord wordt.

Stichting Vrienden van het Boeddhisme
De stichting heeft als doel de kennis en het begrip van de beginselen van het boeddhisme te bevorderen en de praktische toepassing van deze beginselen in de westerse samenleving te stimuleren

Mens Dier Nood
Mens Dier Nood helpt Tilburgers met een ziek of gewond huisdier, die de kosten van de dierenarts écht niet kunnen betalen. Jaarlijks helpen zij vele minima-huishoudens met een financiële bijdrage.

Decade of Action
Deze stichting verbindt verschillende disciplines in het veld: wetenschappers, leiders van natuurvolken, jongeren, activisten, ondernemers en creatieven.
Dit om te komen tot een economisch systeem dat in balans is met onze planeet, dat met de natuur samenwerkt, in plaats van het te vernietigen. Dat kiest voor leven in plaats van dood.