CBF-Erkenningspaspoort

Villa Pardoes Fondsenwerving

Een onvergetelijke vakantiebeleving bieden aan gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar.

Dit willen we oplossen

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke vakantiebeleving aan gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Waarbij alle gezinsleden meetellen, zodat ze samen genieten en sterk en verbonden blijven.

Dit is waar we trots op zijn

Quote“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.”

Medewerkers

7,4

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

Onbekend

Erkend sinds

01 juli 2003

Sector

Welzijn

Doelgroepen

3 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 1.990.571

Villa Pardoes streeft er naar elk gezinslid weer terug te brengen in zijn of haar kracht en alle gezinsleden weer dichter bij elkaar te brengen. De energie die een week geeft werkt nog lang door.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 1.501.354

  1. Elk gezin heeft zijn eigen prive woning met alle gewenste voorzieningen ook op medisch gebied
  2. Zeven dagen per week, vijftig weken per jaar staat onze groep van 250 vrijwilligers 12 uur per dag voor de gezinnen klaar.
  3. In de loop van de week wordt een activiteitenprogramma aangeboden, waarbij niks moet en alles mag!
  4. Onderling contact met 11 andere gezinnen die in soortgelijke situatie verkeren draagt bij aan acceptatie en herkenning

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 4.230.476

|n een klein team wordt gewerkt aan een warm netwerk van sponsoren, donateurs en ambassadeurs om jaarlijks de exploitatie van de Villa gefinancierd te krijgen. Hierbij wordt met toenemende mate gestreefd naar een meerjarige samenwerkingsovereenkomsten.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?