CBF-Erkenningspaspoort

Bio-Kinderrevalidatie

Wij bieden iedereen met een handicap de faciliteiten om (met het gezin) te ontspannen en te recreëren in een volledig aangepaste omgeving.

Dit willen we oplossen

Gezinnen met kinderen met een meervoudige handicap kunnen bijna niet op vakantie. De grote zorgvraag van hun kind brengt veel stress en hoge kosten met zich mee. Ook op vakantie zijn veel hulpmiddelen, aangepaste faciliteiten en zorg nodig. Dit is onbetaalbaar.

Dit is waar we trots op zijn

Jaarlijks bezorgen we ruim 1750 gezinnen een fijne vakantie en genieten 175 ruiters van onbeperkt rijplezier! Dit maken we mogelijk met ruim 150 vrijwilligers. We beschikken over een aangepast zwembad, bioscoop en manege. Deze combinatie van faciliteiten is uniek in Nederland.

Medewerkers

22,8

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

150

Erkend sinds

01 januari 1999

Sector

Welzijn

Doelgroepen

2 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 3.073.009

We streven ernaar om het beste aangepaste vakantiepark van Europa te zijn voor gezinnen met een gehandicapt kind en kwalitatief hoogwaardige aangepaste rijlessen aan te bieden, tegen een betaalbare prijs.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 2.608.324

  1. Om onderscheidend te blijven, volgen we trends en ontwikkelingen op gebied van hulpmiddelen en we vernieuwen onze voorzieningen doorlopend.
  2. We zijn op de hoogte van alle wensen en behoeften van onze gasten en ruiters en we nemen de tijd om iedereen persoonlijke aandacht te geven.
  3. Dankzij giften en donaties bieden we zo laag mogelijke tarieven. Voor wie dat te duur is, bieden we gesponsorde vakanties en rijlessen aan.
  4. We vergroten onze bekendheid door deel te nemen aan beurzen. In de bioscoop en op TV wordt onze commercial gratis uitgezonden.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 3.547.078

Onze gasten en ruiters betalen naar draagkracht. Ook dragen trouwe donateurs en sponsoren bij. Regionaal helpen bedrijven en serviceclubs. Met een (online) marketingcampagne werven we nieuwe donateurs. Jaarlijks organiseren we een sponsorloop en tweejaarlijks een groot gala.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?