CBF-Erkenningspaspoort

Connect2Us

Onze stichting helpt cultuurverschillen te herkennen, begrijpen en accepteren zodat we elkaar als gelijken kunnen benaderen.

Dit willen we oplossen

Als migranten zich in een nieuw land vestigen krijgen ze vaak te maken met situaties waarin cultuurverschillen naar voren komen. Normale, dagelijkse situaties kunnen plezierig zijn, maar ook ongemakkelijk of zelfs verbijsterend. En niet alleen voor de nieuwkomer.

Dit is waar we trots op zijn

Wij zijn er trots op dat we met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek de burger eenvoudige en heldere handvatten kunnen geven om te begrijpen en accepteren hoe wij zelf en hoe anderen belangrijke sociale dilemma's benaderen en oplossen.

Medewerkers

Onbekend

Actief gebied

2 gebieden

Vrijwilligers

7

Erkend sinds

01 oktober 2018

Sector

Welzijn

Doelgroepen

7 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2023)

€ 3.461

Onze stichting helpt deze verschillen te herkennen, begrijpen en accepteren zodat we elkaar als gelijken kunnen benaderen.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2023)

€ 3.074

  1. Door middel van het vertellen van verhalen lichten wij het publiek voor over hoe en waarom mensen verschillend over zaken kunnen denken.
  2. Kinderen in de leeftijd van 8-13 jaar tijdens de burgerschapsles op speelse manier voorlichten over cultuurverschillen en -overeenkomsten.
  3. Werknemers voorlichten over cultuurverschillen en -overeenkomsten zodat de kans op vooroordelen op de werkvloer verkleint wordt.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2023)

€ 5.703

Wij werven onder privé fondsen. Voor het schoolproject gaan we subsidies aanvragen.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2023.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?