CBF-Erkenningspaspoort

Zaanse Stichting Dierenzorg

De activiteiten van Dierenzorg zijn het vervoer en de opvang van zieke, gewonde en gevonden dieren en hulp te bieden waar nodig.

Dit willen we oplossen

Dierenzorg Zaanstreek wil zichtbaar zijn en vanuit haar maatschappelijke taak en een centrale rol spelen bij de bewustwording van Dierenwelzijn bij alle burgers en partners in de regio.

Dit is waar we trots op zijn

Decennia lang is door bijna uitsluitend vrijwilligers een organisatie neergezet, die volledig is uitgerust voor de optimale uitvoering van het gestelde doel, het verminderen van het dierenleed, op welke manier dan ook ontstaan, in de Zaanstreek.

Medewerkers

4,8

Actief gebied

Nederland

Vrijwilligers

135

Erkend sinds

01 september 2018

Sector

Dieren

Doelgroepen

2 doelgroepen

Status

Dit willen we bereiken

Cijfers van

Vergelijken met

Onze uitgaven (2022)

€ 487.940

Wij willen de dieren in onze regio optimale zorg bieden en onze klanten telkens positief verassen. Wij willen deskundige hulp en de beste service verlenen. Wij anticiperen op de actuele behoefte in de regio en op ontwikkelingen.

Zo bereiken we ons doel

Doelbesteding (2022)

€ 404.571

  1. De Ambulancedienst van Dierenzorg is 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. De dienst heeft twee ambulances ter beschikking.
  2. In het asiel vangen wij zwerf en afstand honden en katten op. Zij krijgen de benodigde fysieke en mentale zorg. Hierna worden ze geplaatst.
  3. Daarnaast wordt op diverse manieren voorlichting en informatie over dierenwelzijn gegeven en over de werkzaamheden die worden verricht
  4. Als een erkend leerbedrijf worden stagiairs begeleid. Er wordt ruimte geboden aan vele vrijwilligers die een waardevolle bijdrage leveren.

Zo komen wij aan ons geld

Onze inkomsten (2022)

€ 523.486

We ontvangen inkomsten uit ons pension, creche, donaties uit legaten/collectes/lotterij/donateurs en we ontvangen een vergoeding van de gemeenten voor het uitvoeren van wettelijke taken.

De informatie in dit paspoort is getoetst door het CBF. Alle cijfers komen uit het jaarverslag 2022.

Wil je weten wat de Erkenning betekent?

Wat is de CBF-Erkenning?