Boris Uiterdijk

Naam: Boris
Functie: Auditor en ‘MvA’ (Manusje van Alles)

Wat doe je bij het CBF? 
Ik doe van alles wat binnen het CBF. Het auditen van goede doelen, een stuk beheer van alle Erkenningen, maar ik neem ook een deel van de ICT voor mijn rekening. Ik ben de schakel tussen het managementteam en mijn collega’s als het gaat om de ICT. Ik ben key-user van M-Files, ons documentmanagementsysteem en database. Vanuit daar kijk ik ook hoe we onze processen nog beter kunnen inrichten. Mijn huidige project is bijvoorbeeld om met Power BI, een interactieve tool voor het visualiseren van data, een nieuw dashboard te ontwikkelen voor de afdeling Toezicht waarmee we ons werk beter kunnen meten.

Wat heb je hiervoor gedaan? 
Dit is mijn eerste baan. Hiervoor studeerde ik Accounting & Control aan de VU.

Hoe ben je bij het CBF terecht gekomen?
Via mijn collega Diederik. Er was een vacature beschikbaar en daar heb ik op gesolliciteerd.  

Wat vind je het leukste aan je werk?
De verscheidenheid van organisaties die je tegenkomt. Van de lokale dierenambulance tot en met de bekendere grote goede doelen. Van een inloophuis tot en met een cultuurfonds. Iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek en andere vraagstukken.

Wil je nog iets bijzonders/grappigs over jezelf delen?
Binnen het CBF ben ik ook de chef feesten en partijen. Zo organiseerde ik de kerstborrel, maar ook begin maart een pubquiz: 50 vragen over van alles en nog wat. Mijn collega’s zijn druk bezig de logo’s van alle Erkende Goede Doelen uit het hoofd te leren voor de volgende quiz ;-)