Maak kennis met

Jasmin Nijs

Naam: Jasmin Nijs
Functie:
Medewerker Kwaliteit en Bedrijfsvoering

Wat doe je precies bij CBF?
Ik werk sinds maart 2023 bij het CBF. Mijn functie is nieuw, dus de invulling staat nog niet helemaal vast. Ik houd me in ieder geval bezig met de interne kwaliteit van het bedrijf en zorg dat processen worden versoepeld, zodat de kwaliteit verbetert. Daarnaast pak ik ook losse dingen op die meer met bedrijfsvoering te maken hebben, zoals ICT-beleid en HR-gerelateerde zaken. Eigenlijk heel breed dus, maar zeker heel leuk om juist veel verschillende dingen te doen.

Hoe ben je bij het CBF terecht gekomen?
Via mijn collega Gabriëlle, we kennen elkaar van de studietijd. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging, waar ik naast het operationele, ook wat meer procesmatig werk kon doen. Dat komt in deze functie mooi terug.

Kan je een leuke ervaring bij CBF met ons delen?
Het was mijn tweede dag bij het CBF en ik kon al meteen meedoen met de jaarlijkse CBF-pubquiz. Dit was wel een goede binnenkomer!

Waar ben je trots op binnen of buiten het CBF?
Ik ben er trots op om in een hele actuele sector te werken. Goeddoen staat best hoog op de maatschappelijke agenda en veel bedrijven en individuen dragen hun steentje bij op hun eigen manier. Ik vind het mooi om te zien dat de sector zich op deze manier uitbreidt en het relevant en in ontwikkeling blijft.