Nieuws

Impact Fair 2024

In een wereld vol uitdagingen, van klimaatcrises tot sociale ongelijkheid, voelen velen onder ons de drang om actie te ondernemen. De Impact Fair is ontstaan uit deze collectieve wens om sneller vooruitgang te boeken, waardevolle partnerschappen te smeden, en bruggen te bouwen naar gelijkgestemden.

Best practises, nieuwe relaties en samenwerkingen
Dompel jezelf onder in de wereld van impactvol ondernemen tijdens de Impact Fair, van 4 t/m 6 april 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. Ontmoet 100 toonaangevende organisaties, goede doelen en sociale ondernemingen en wees deel van een unieke samenkomst gericht op inspiratie, educatie, en netwerken.Maak je klaar voor een evenement waar de beste praktijken gedeeld worden, kansen voor matchmaking ontstaan, en waar elke interactie gericht is op het maken van een daadwerkelijk verschil. Met een divers programma van sprekers tot workshops, biedt de Impact Fair vele mogelijkheden om je impactstrategieën te versterken en samenwerkingsverbanden te verkennen die de toekomst van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormgeven.

Impact vergroten: Lezing door CBF's Gerjob Lootens
Laat je inspireren door Gerjob Lootens van het CBF tijdens een dynamische sessie, die je uitdaagt om dieper in te duiken op je impactstrategieën. Aan de hand van vijf kritische vragen ontdek je vernieuwende benaderingen om jouw invloed op een betere wereld te vergroten. Grijp deze kans voor directe interactie, persoonlijke feedback, en een stimulerende dialoog over effectieve impactmetingen en -communicatie.

🚀 Sessie: Van Intentie tot Impact: Vijf vragen die elke organisatie zichzelf moet stellen
🗓️ Datum: 4 april
⏰ Tijd: 16:30 - 17:00
📍 Locatie: Speakerpit 4, Jaarbeurs Utrecht
Bekijk de website van de Impact Fair

Aftermovie
De Impact Fair 2024 was een bron van inspiratie en verbinding. De aftermovie biedt een blik op de dynamische stands, de aanwezigheid van talrijke Erkende Goede Doelen en de sessie van CBF's Gerjob Lootens die een inspirerende sessie over impactstrategieën hield.

Impact Fair 2024 - Aftermovie