Nieuws

Drie nieuwe organisaties Erkend

WOMEN Inc.

WOMEN Inc. wil de ongelijkwaardige positie van vrouwen in Nederland beëindigen, door de participatie en kansen van vrouwen te vergroten. Genderongelijkheid is het grootst op de thema’s Geld, Gezondheid en Beeldvorming. Die thema’s pakt Women Inc. actief aan met hun agenderend netwerk. Ze streven naar een inclusieve Nederlandse samenleving, waarin het voor je kansen niet uitmaakt of je een meisje, jongetje, vrouw of man bent.

Women Inc. is trots op acties die vrouwen bewust maken én tot systeemverandering leiden Zo toont hun ''Rekentool WerkZorgberekenaar'' vrouwen hoe meer werken loont

De Bontius Stichting | Research Foundation

De Bontius Stichting | Research Foundation werft middelen voor wetenschappelijk onderzoek specialistische patiëntenzorg van het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum). Ze streven naar fundamenteel wetenschappelijk onderzoek met als speerpunten Oncologie, Regeneratieve Geneeskunde en Population Health. Hierbij gaan ze uit van hoogwaardige en specialistische patiëntenzorg.

De Bontius Stichting | Research Foundation  is onder andere trots op de nieuwe generatie onderzoekers, artsen en entrepreneurs die zij opleiden.

Stichting Club Kakatua

Club Kakatua  wil tastbare projecten aanbieden aan donateurs waarmee we onze planeet groener en gezonder maken.

Ze willen de achteruitgang van onze planeet door toedoen van de mens tegengaan en een maatschappij creëren waar de gezondheid van onze aarde de belangrijkste prioriteit is.