Nieuws

Deze vier organisaties zijn nu ook Erkend!

Dirk Gaasbeek Stichting
Dirk Gaasbeek Stichting zet muziek in om het leven van mensen met een hersenaandoening te verbeteren. De organisatie verbindt sponsoren en verpleeghuizen om muziekprojecten in de ouderenzorg te realiseren.

Nederlandse Oogonderzoek Stichting
Weinig mensen krijgen de kans op genezing van ernstige slechtziendheid of blindheid. Dit komt doordat er weinig geld beschikbaar is voor oogonderzoek. Blindheid en slechtziendheid kunnen een enorm impact hebben op het leven. Dit wil De Nederlandse Oogonderzoek Stichting tegengaan.

Stichting Nooit Voorbij
Stichting Nooit Voorbij hoopt ouders, broertjes en zusjes van een overleden kind te kunnen helpen met het verwerken van hun verlies. Dit doet de organisatie door van hun verhaal ter herinnering aan een overleden kind.

Stichting Steunfonds Laatste Wil
Het Steunfonds Laatste Wil heeft als missie het bevorderen en (financieel) ondersteunen van initiatieven gericht op de behoefte aan het beschikbaar zijn van een legaal verkrijgbaar humaan werkend laatstewilmiddel. Hiermee kan het zelfverkozen levenseinde volledig in eigen regie worden uitgevoerd. Ook richt het Steunfonds zich op respect en acceptatie in onze samenleving voor hen die voor deze autonome route kiezen.