Vacature

Vacature Datawerker Sector Goeddoen (24-32 uur)

Je hebt er zin in om cijfers en gegevens over goede doelen ordelijk te verwerken. Je beperkt je niet tot dataverwerking; je ontzorgt en regelt: ‘you get things done.’

Wie ben jij?
Je hebt er zin in om cijfers en andere gegevens over goede doelen ordelijk te verwerken zodat ze eenduidig zijn te presenteren, bijvoorbeeld in het Erkenningspaspoort dat ieder Erkend Goed Doel heeft. Een jaarrekening is voor jou geen opsomming van tabellen met cijfers. Bij de verwerking van data ben je alert op onregelmatigheden en geef je signalen aan team toezicht. Je laat je niet beperken tot je formele taak van dataverwerking, maar je ontzorgt en bent een echte regelaar: ‘you get things done.’

Waarvoor ben je verantwoordelijk?
Als dataverwerker bij CBF verwerk je de gegevens van bijna 1000 goede doelen in de CBF Database. Dat doe je voor een deel zelf en deels door controles uit te voeren op het invoerwerk van anderen. De meeste gegevens worden aangeleverd via de jaarverslaggeving, maar een deel van de data verzamel je zelf.

Wat breng je mee?
Je brengt minimaal een mbo-4 diploma met je mee in een administratieve richting. Je bent vaardig in het doorgronden van jaarrekeningen. Bekendheid met de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving is een pre. Uiteraard beschik je over de nodige Excel-vaardigheden. Ook ervaring met PowerBI is een pre.

Wie zijn wij?
Het CBF is de onafhankelijke toezichthouder en het kennisinstituut van de sector goeddoen. We borgen het vertrouwen van het publiek in de sector. Daarbij hebben we oog voor de belangen van het publiek, van donateurs, van goede doelen en van de sector als geheel.

Wat bieden wij?
Deze baan is in het hart van de goede doelensector. Onze kantoorruimte is kleurrijk en open, de lijntjes zijn kort en de sfeer is ongedwongen. Ongeacht waarin je gelooft, waar je geboren bent of van wie je houdt, je bent welkom zoals je bent. Als je voldoende bent ingewerkt is hybride werken goed mogelijk. Het salaris voor deze functie is ingeschaald in schaal 7 (tussen €2.495 en €3.252 bruto per maand bij een fulltime-aanstelling à 36 uur). Een 13e maand en een fietsplan zijn o.a. onderdeel van de arbeidsvoorwaarden.

Lijkt dat je wat?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je sollicitatie incl. cv naar Gerjob Lootens via vacature@cbf.nl. Voor vragen is Gerjob bereikbaar op 020-2389119.