Vacature

Vacature Office Manager (32-36 uur)

Ben jij de proactieve en veelzijdige professional die wij zoeken om ons team te versterken? Lees dan verder!

Wie ben jij?
Als Office Manager ben jij de spil in onze organisatie en zorg je voor een efficiënte en aangename werkomgeving. Jouw servicegerichte en oplossingsgerichte aanpak helpt ons om onze doelen te bereiken. Je schakelt snel en denkt altijd in oplossingen. Bij onverwachte situaties laat je je niet uit het veld slaan, maar ga je proactief aan de slag.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Administratief: Je notuleert vergaderingen, beheert de agenda en zorgt voor een soepele afhandeling van inkomende en uitgaande post, telefoon en e-mail.

  • Facilitair: Je beheert kantoorbenodigdheden, hardware en keukenvoorraden, en ondersteunt de interne organisatie.

  • ICT: Je zorgt voor werkplekbeheer en biedt algemene ICT-ondersteuning.

  • HR: Je beheert personeelsdossiers en de administratie rondom in- en uitdiensttreding, ziekteverzuim en verlof.

  • Overig: Je signaleert proactief verbeterpunten en vertaalt deze naar concrete plannen en projecten.


Wat breng je mee?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over sterke organisatorische en planningsvaardigheden. Met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, weet je helder en effectief te communiceren. Je bent proactief, zelfstandig en hebt ervaring met kantoorbeheer en secretariële ondersteuning. Daarnaast heb je affiniteit met de charitatieve sector en voel je je betrokken bij het werk van goede doelen.

Wie zijn wij?
Het CBF is de onafhankelijke toezichthouder en het kennisinstituut van de sector goeddoen. Wij borgen het vertrouwen van het publiek in goede doelen door hen te toetsen aan strenge kwaliteitseisen. Transparantie en professionaliteit staan bij ons centraal.

Wat bieden wij?
Je werkt in het hart van de goede doelensector, in een kleurrijke en open kantoorruimte in Amsterdam. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of overtuigingen. Het salaris voor deze functie is ingeschaald in schaal 9 (€2.900 - €3.958 bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur).

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Maandelijkse teamlunch
- 8% vakantietoeslag
- 8,3% eindejaarsuitkering
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
- Reiskostenvergoeding van €0,23 per km (ook voor fietsers!)

Lijkt dat je wat?
Klinkt dit als jouw volgende stap? Stuur dan je sollicitatie inclusief c.v. voor 4 augustus 2024 naar Diederik van der Plas via vacature@cbf.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met HR via 020 238 91 38.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!