Nieuws

Nieuw Erkende organisaties in juni en juli

Stichting Johan Ferrier
Het Johan Ferrier Fonds wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs en de maatschappijopbouw en het behoud en de ontwikkeling van cultuur in Suriname

Stichting Barnabas
Er zijn veel mensen die vergeten worden: Syrische vluchtelingen in Libanon, de armen in Congo, minderheden in Pakistan. Wij bieden hulp, troost en bemoediging aan kwetsbare mensen in onstabiele landen.

Afrika Tikkun
In Zuid-Afrikaanse gemeenschappen in de sloppenwijken is toegang tot onderwijs, een carrière, gezonde voeding en faciliteiten een luxe. Hierdoor is het voor de kinderen niet mogelijk om tot hun potentieel te groeien. Voor dit probleem biedt Afrika Tikkun een oplossing.

Stichting Merazonia
Merazonia zorgt voor opvang en rehabiliteert illegaal verhandelde Amazonedieren in Ecuador. De organisatie streeft altijd naar het hoogst haalbare: het terugzetten van illegaal verhandelde wilde dieren in de vrije natuur. Waar dat niet mogelijk is krijgen ze een zo natuurlijk mogelijk leven in het opvangcentrum in Ecuador.

Het Jane Goodall Instituut Nederland
Het Jane Goodall Instituut zet zich in voor de duurzame bescherming van chimpansees en hun leefgebieden.

IT4Kids
IT4Kids zamelt hardware in en doneert de waarde hiervan aan projecten die fysiek of financieel beperkte kinderen een (sport)kans geven.

GAiN Nederland
GAiN bestaat om de liefde van God te laten zien, met hart en handen, aan mensen wereldwijd die lijden en in nood zijn. GAiN gelooft dat hulp aan mensen in nood een integraal onderdeel van de missie van God is.

One Hope Malawi
De stichting heeft als missie om de zelfredzaamheid van lokale gemeenschappen (oa in Malawi) te bevorderen.

Stichting Climbing the Right Tree
Climbing the Tree is een Nederlandse Stichting met als doel het verbeteren van de loopbaankansen van jonge mensen in Afrika met behulp van informatietechnologie. We doen dat op verschillende manieren.

Vereniging ATH, Vereniging van Tsjadiërs in Nederland
 ATH streeft ernaar om de levensomstandigheden in Tsjaad te verbeteren, dit doen we door de basisbehoeften van het leven (bijvoorbeeld waterputten) te construeren. Vervolgens helpen we de lokale bevolking om de pomp te onderhouden.